Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας

Εγχείρημα Συνεργατικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγής Μαγνησίας,

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Δικτύου είναι η συμμετοχή των μελών στην διαμόρφωση του.  Οι ιδέες και προτάσεις όλων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες!

Καλούμε λοιπόν μέλη, φίλους και φίλες του Δικτύου σε γενική συνέλευση τοΣάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, στις 6μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας,Μελίνας Μερκούρη με Νικηφόρου Μανδηλαρά (χάρτης εδώ), κοντά στο Πολυκλαδικό Λύκειο.

Τα θέματα προς συζήτηση μέχρι στιγμής είναι:
  • Οργανωτική μορφή του Δικτύου
  • Πρόταση για εισαγωγή ΤΕΜ με κοινωφελή εργασία
Για καλύτερη οργάνωση της συνέλευσης, έχει αρχίσει από τώρα η υποβολή των θεμάτων. Για να υποβάλετε ένα καινούργιο θέμασυνδεθείτε με το Βήμα Διαλόγου των Μελών.

Το όνομα μέλους στο Βήμα είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Δίκτυο. Επειδή όμως είναι διαφορετικά τα συστήματα, ο κωδικός πρόσβασης είναι διαφορετικός. Αυτός σας έχει αποσταλεί κατά την εγγραφή σας στο Δίκτυο.  Αν δεν τον θυμάστε κάντε κλικ στο Ξέχασα τον κωδικό μου, συμπληρώστε το όνομα μέλους και το email σας και θα λάβετε έναν καινούργιο κωδικό. Αν συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα σύνδεσης ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά για να οργανώσουμε μαζί το Δίκτυο.
Με εκτίμηση, 
η Ομάδα Συντονισμού του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας